mandag 27. juni 2011

Dag 3

Heisann alle sammen:-)
Vi har det fremdeles strålende. Sol og sommer, og 25 - 30 grader. Litt motvind men ikke verre enn at vi har overlevd.
Dagen igår var litt artig. Den startet med at vi spurte en mann om veien til Viborg. Han lurte på om vi egentlig visste hvor langt det var til Viborg(48 km), dette var noe han påpekte flere ganger.Han så heller sjokket ut når han fikk vite hvor vi kom fra:-), og ristet på hodet og ønsket god tur videre.
Da vi kom til Viborg traff vi en ny mann, han skulle hjelpe oss å finne en kjent sykkelrute(Hærvejen), han tydeligvis lei av å forklare, og endte dermed heller opp med å sykle ca 1 mil sammen med oss. Vi satt oss så på en kro, og spanderte en øl på hjelperen vår. En hyggelig mann som lærte oss mye lokalhistorie:-)
Denne dagen visste telleren 10 mil, og overnattingen skjedde i Silkeborg.
Idag bestemte vi oss for å følge Hærvejen et stykke. Denne veien er nydelig, og svinger gjennom skoger, åkre og bondegårder. Naturen og bakkene minner mye om Norge, så i et par timer gikk det endel opp og ned. Etter et stykke på denne veien gikk den over til å bli grusvei, og vi valgte å sykle på vanlige veier. Dette er heller ike noe problem i Danmark ettersom sykkelstiene jevnt over er flotte. Idag visste telleren 9,2mil, og overnattingen skjer i Kolding.

1 kommentar:

  1. Høres ut som dere har det topp - bra strekninger dere får unnagjort.

    "Det er deilig å være norsk i Danmark"

    SvarSlett