torsdag 14. juli 2011

Da var slutten på en fantastisk reise et faktum:-)

Da er vi ankommet målet vårt, Mürzzuschlag i Østerrike. Vi sitter her og snakker om hva vi har gjort, og kan vel ikke helt skjønne det selv:-) 170 mil og 19 dager på sykkelsetet, og hvor er de 19 dagene blitt av?
Det må vel sies atter en gang at dette har faktisk vært en fantastisk opplevelse. Vi har oplevd ting og sett plasser som vi aldri hadde fått gjort om vi ikke valgte denne reisemåten:-)
Hver morgen i 19 dager har vi hatt klokken på 07.00, og hver morgen har vi stått opp og gledet oss til hva dagen skulle bringe, og det er faktisk helt sant. Vi har startet syklingen ca 09.00 hver morgen, og avsluttet mellom 18.00 - 21.00. Våre pauser har vi hatt, og dette har ikke vært noen stor treningsøkt:-) Litt ekstra muskler er nok nå på plass, og kroppen er ikke sliten, vi har vel bare fått enda mer energi:-)
Været har også vært på vår side, et par dager med regn var ikke noe problem - men hadde vi orket å fullført om det hadde regnet hele tiden? Tvilsomt. De siste dagene har vi hatt rundt 30 grader, og syklingen har gått som en lek:-)
Da vi hadde passert 170 mil igår, følte vi selv at målet var nådd, og et par mil før Wien hev vi oss på toget - vi ville frem:-) og frem kom vi. Hva skal dagen idag brukes til? Jo, nå skal våre flotte sykler vaskes og smøres, så vurderer vi faktisk en aldri så liten sykkeltur opp i fjellet:-) Er vi full av energi? Ja.. :-)
Til andre som vurderer en lignende tur: Det viktigste er tålmodighet, både i forhold til syklingen, men også når det gjelder å finne frem. En annen ting i forhold til hvor langt du skal sykle er vel at konkurranseinnstinkt er en fin ting.
Vi vil da avslutte med å takke alle som har fulgt oss, våre kjære familier som har latt oss gjøre dette - og om noen vurderer noe lignende: God tur - dere kommer aldri til å angre:-)

Og til slutt en aldri så liten hilsen til gutta på Bike Brothers, som nok ikke helt trodde at vi klarte dette;-): Fantastiske sykler, som har fungert som noen klokker, litt smørning har de fått, men det er det hele:-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar