lørdag 2. juli 2011

På nett igjen:-)


Heisann alle sammen

Da var vi på nett igjen, og en liten oppdatering følger. Vi har det fremdeles flott, og befinner oss nå i Tyskland - nærmere bestemt i nærheten av Wolfsburg. Vi nærmer oss nå 80 mil, og formen er fin. Som dere ser har vi nå fått besøk. Randi Lilleland og Knut Hallingstad skal nå sykle med oss noen dager:-) Forandring fryder:-)I går besøkte vi noen venner av Eli fra Østerrike, og vi hadde en fantastisk fin kveld. Vi ble invitert med på sommerkonsert i kirken i bygda. Etter sommerkonserten skjedde en del uvante ting for oss, men det er jo det som er kjekt i forhold til å besøke lokale mennesker. For å si det rett ut var det ikke akkurat kirkekaffe etterpå:-) Det ble en sen kveld både for oss og Herr Pastor;-) Resten får dere tenke dere til selv;-)
Når det gjelder selve syklingen må jeg dessverre medele at jeg og GPSen hadde en heftig diskusjon rundt Hamburgommrådet, dette medførte tog gjennom Hamburg - men til våre kjære følgere: Disse 7 milene syklet vi på tvers dagen etterpå for å besøke Eli`s venner - og ikke minst Herr Pastor;-)
Dagen idag skulle egentlig være en "rohetag", men formen var så fin at også idag fikk vi unnagjort 9,5 mil. De siste to timene kom også regnet - men vi er alikevel fremdeles med friskt mot. Totalt viser nå telleren ca 78 mil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar