tirsdag 5. juli 2011

Over halveis;-)

Da nærmer vi oss 100 mil, og i den anledning må det igjen skrives noen ord:-) Vi vil gjerne benytte anledningen til  å takke Randi og Knut for noen fine dager sammen med oss. De reiste tilbake til Bremen idag. Dagen igår syklet vi gjennom gamle Øst - Tyskland. Det var en merkelig opplevelse der "spøkelsesbyene" dukket opp over alt. Flere av byene vi syklet gjennom virket bortimot helt forlatt, og det var veldig fattigslig i området. Det var godt at vi var mer enn to som syklet her:-)
Vi ble også oppringt av radioen igjen igår: 
http://www.radio102.no/2011/07/solveig-og-eli-pa-sykkeltur-5m-35s/

Idag har vi også holdt oss i gamle Øst - Tyskland, men fått en helt annen opplevelse. Det var mer liv i bygdene, de var mer velholdte - og mange steder så vi også arbeid som fremdeles pågitt for å gjøre ting fint.
Vi nærmer oss nå fjellene i Tyskland, og dette fikk vi merke idag. Vi sitter igjen med en følelse av at tyskerne ikke helt vet hva fjell er. Det de kaller store fjell som vi ikke må finne på å sykle over, vil vi kalle et lite berg:-) Men nå får vi nå se hva de neste dagene bringer - om det er fjell eller berg;-)

Været ser også ut til å bli meget bra de neste dagene, så vi gleder oss fremdeles til å stille klokken på 07.00 hver morgen. Det er egentlig ufattlig hvor mye energi vi får av en slik tur:-) 10 mil etter 10 mil etter 10 mil - Helt fantastisk:-) - Vi gleder oss hver dag til å oppleve nye ting, møte nye mennesker, og ellers se hva dagen bringer:-)
Håper alle der hjemme har det like fint som oss:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar