lørdag 9. juli 2011

Nå nærmer det seg siste innspurt:-)

Heisann alle sammen, da var vi igjen på nett:-) Etter forrige gang har vi nå komt oss over de "store" fjellene her i Tyskland. Disse "store" fjellene ble faktisk en hard utfrdring for bl.a kneet mitt(Solveig). Ikke det at fjellene var så store, eller bakkene så bratte - men det tok liksom aldri slutt. Det var opp og ned, og opp og ned - uten pause i nesten tre dager. Den ene dagen syklet vi 11, 5 mil, og i slutten brukte jeg bare den ene foten til å trø med. Det viktigste denne kvelden ble å finne et fint nok hotel, dermed så mange mil. Dette burde vi nok ikke gjort i dette området:-) men greit å være etterpåklok:-)Dagen etterpå var Eli veldig snill med meg, og kjøpte rød bandasje til meg, smertegele:-) Tusen takk Eli. Men det som nok fungerte best var min gode kollega Eilert Hundsnes sitt råd før vi reiste: Om dere får problemer med knær, må dere prøve å justere på setet:-) så dermed en liten takk til han også:-)
Resten av turen skal vi nå følge Donau - radweg, og allerede idag merket vi at det nå skjedde mer i løypene. Terrenget er flott og sykle i, og flere og flere syklister dukker opp. Vi traff til og med to nordmenn idag - koselig:-). Vi sykler nå fra dorf til dorf - og gasthaus til gasthaus, og humøret er fremdeles på topp.
Men til våre kjære følgere: Vi må vel nå innrømme at det skal bli godt å komme til mål - for selv om hodet og humøret vil, merker vi nå at kroppen begynner å bli trøtt. Vi bruker nå en tanke lenger tid på våre 10 mil:-)
Ryktene sier at det regner godt der hjemme, og det kan vi love dere at ikke skjer her:-) Her har vi idag hatt 34 grader - nydelig:-) I morgen ettermiddag/kveld er vi forhåpentligvis over grensen til vårt andre hjemland: Austria:-), og da er ca 140 mil i boks. Slå den dere:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar