tirsdag 12. juli 2011

En dag igjen:-)

Heisann alle sammen:-)
Nå er det en dag igjen av den store styrkeprøven vår - og for en opplevelse. Det er nesten som om vi ikke kan tro det selv:-) I morgen vil vi passere 170 mil. De siste dagene har vært noen av de fineste på hele turen, med full sol og sommer - og ikke minst mye liv i løypene(Donau - radweg).
Turen fra Regensburg til Wien(45 mil ca) kan anbefales på det varmeste - også for de som ønsker å legge opp til en mer "avslappende" tur enn det vi har hatt. Baggasjen kan bli kjørt fra plass til plass for de som ikke orker å ha den på sykkelen selv, og 10 - 12 mil trengs ikke tas hver dag:-).
Turen inn i Østerrike ble en artig opplevelse, som dere husker fra grensen i Tyskland var det flagg og markering på hvor grensen var, dette var ikke tilfelle i Østerrike. Vi hadde store planer for hvordan bloggbildene skulle se ut, både når det gjelder flagg og det hele:-) Men noe helt annet skjedde - vi fant aldri noen grense, og syklet mye lenger enn det som var planlagt denne dagen(12,7 mil). Etter at vi var ca 3 mil inn i Østerrike fant vi ut at det var der vi befant oss:-) - For de som ikke vet det så er vi jo to blondiner alene på sykkeltur - og kart? Hva er det? :-)
Denne dagen stoppet vi ikke å sykle før det tredje skiltet med Achtung radfahrer dukket opp - da fant vi ut at det var på tide vi leste skiltet, og det fortalte oss at vi måtte ta båten over Donau for å komme videre til Wien.

1 kommentar:

  1. Bra jobba! Til og med de eldste guttene her er imponert over gamle tanten sin. Ha en fin ferie videre der nede!

    SvarSlett